Mijn gedroomde vloertegels in Nijmegen eindelijk gevonden

Mijn gedroomde vloertegels in Nijmegen eindelijk gevonden

Mijn gedroomde vloertegels in Nijmegen eindelijk gevonden

Ik heb drie jaar geleden een oude woning in Nijmegen gekocht. Stukje bij beetje heb ik de woning opgeknapt en het is een plaatje geworden. Wat er nog ontbrak waren mooie vloertegels voor in de keuken. Steeds kon ik maar niet vinden wat ik voor ogen had. Vloertegels in Nijmegen zijn er genoeg, maar niet die tegels die ik wilde hebben! Ik wilde namelijk tegels met een stoere uitstraling en die kon ik maar niet vinden. Uiteindelijk kende ik alle winkels in vloertegels in Nijmegen, alleen had ik nog steeds niet gevonden wat ik zocht. Een kennis van me van de biljartvereniging gaf me de gouden tip. Hij vertelde me dat hij in deze winkel prima was geslaagd. Ik ging er ook naar toe en snapte meteen waarom hij zo tevreden was. Het assortiment is hier ruim, de service uitstekend en de prijzen zijn echt laag. Echt helemaal top!

vloertegels nijmegen

Iedere dag genieten

Nu is het nog steeds iedere dag genieten als ik over mijn vloer loop. Het was het ontbrekende puzzelstukje van mijn prachtige huis. Ik ben zo blij dat het nu af is. Heerlijk genieten nu. En dan vooral van mijn nieuwe vloertegels! Prima winkel dit!

Redactie

Wonen

No description. Please update your profile.

~~||~~Comments Are Closed~~||~~