Kijk als kleine ondernemer niet verder dan een wordpress thuisstudie voor je website

Kijk als kleine ondernemer niet verder dan een wordpress thuisstudie voor je website

Kijk als kleine ondernemer niet verder dan een wordpress thuisstudie voor je website

De open source code van WordPress stelt iedereen in staat een eigen website te maken zonder dat je daar een opleiding voor nodig hebt of jaren ervaring in het bouwen van websites moet hebben. WordPress is een grafische interface die het ontwerpen van een website zo makkelijk maakt als klikken en slepen. Met een paar eenvoudige stappen heb je je eerste pagina al online en met een WordPress thuisstudie haal je binnen de kortste keren het beste uit jouw website. Hier volgen een aantal voordelen van WordPress.

wordpress thuisstudie

Geen code

WordPress maakt gebruikt van computercode zoals HTML en CSS, maar gelukkig hoef jij daar niets over te weten. WordPress doet alles voor je. Wil je contactformulier op je site? Foto’s, filmpjes of interactieve functies? Een paar muisklikken en je hebt het voor elkaar.

Populariteit

Omdat WordPress één van de meest gebruikte websitebouwers is, wordt er door duizenden mensen al jaren aan gesleuteld. WordPress staat je namelijk volledig toe extra functies in te bouwen. Er zijn zelfs haast oneindig veel thema’s beschikbaar waardoor jouw site er onmiddellijk professioneel uit ziet.

Gratis

WordPress is open source, wat inhoudt dat het volledig gratis te downloaden is. Ook de plugins, of instrumenten, om je site precies naar jouw wensen in te richten zijn gratis te vinden. Je moet alleen even weten waar je naar moet zoeken.

Redactie

Tips

No description. Please update your profile.

~~||~~Comments Are Closed~~||~~