Golfballen bedrukken

Golfballen bedrukken

Golfballen bedrukken

Als reclame stunt laten wij golfballen bedrukken. Op deze manier trekken wij de aandacht van ons publiek en daar moeten wij het juist van hebben. Ik zelf ben een graag geziene gast op het golfterrein en elk weekend sla ik hier mijn balletjes. Ondertussen ben ik bezig om een eigen bedrijf op te zetten, maar dat zit nog in de kinderschoenen. Daarom wilde ik meer bekendheid gaan krijgen door een reclame stunt op te zetten. Elke keer dat ik mijn balletje sla en deze “toevallig” kwijt raak, loop ik de kans dat iemand anders deze vindt. Het email adres van mijn bedrijf staat hierop en dat maakt een mens meestal wel nieuwsgierig.

golfballen bedrukken

Bij B55.nl golfballen bedrukken

Inderdaad was mijn verzonnen stunt een hit. Meerdere balletjes ben ik kwijt geraakt en hierdoor hebben al diverse mensen mijn website bekeken. Gelukkig is het niet alleen bij bekijken gebleven en zijn er ook diverse bestellingen geplaatst.

Ben jij ook van plan om een bepaalde reclame stunt te gaan uitvoeren, neem dan een kijkje op de website van B55.nl. Want hier is veel meer mogelijk dan het bedrukken van deze balletjes. Denk hierbij aan snoep, textiel, tassen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Neem gewoon een kijkje op deze website en zie wat hier allemaal mogelijk is.

Redactie

Zakelijk

No description. Please update your profile.

~~||~~Comments Are Closed~~||~~