Geschikte kantoor interieurontwerper

Geschikte kantoor interieurontwerper

Geschikte kantoor interieurontwerper

Ik vond dat ons kantoor wel een opknapbeurt kon gebruiken. Omdat ik echt zelf geen idee had hoe ik het kantoor beter kon indelen en moderniseren heb ik hulp gezocht bij een kantoor interieurontwerper. Ik heb op de site /www.jolandavogels.nl/kantoor-interieuradvies. gekeken. Nadat hier een beetje informatie had gevonden heb ik kort daarna gelijk een afspraak gemaakt. Keurig op tijd en volgens afspraak begonnen we aan het gesprek. Heel vriendelijk en met heel veel passie en deskundigheid werden er tal van vragen doorgenomen. Wat de persoonlijke wens waren wat betreft stijl indeling en kleur. Wat ik ook heel bijzonder vond is dat er ook werd gekeken naar de ergonomie op kantoor. 

Een prachtig ontwerp en het kantoor is nu veel praktischer ingericht

Ik heb het als een hele fijne soort samenwerking ervaren. De kantoor interieurontwerper liet me bij het eerste gesprek allerlei voorbeelden zien. Om aan de hand daarvan een uniek ontwerp te maken voor ons kantoor. Ik was zeer blij met het uiteindelijk ontwerp. Ons kantoor is er nu echt van opgeknapt en bovendien ook veel praktischer ingedeeld. Een hele fijne ervaring

Redactie

Zakelijk

No description. Please update your profile.

~~||~~Comments Are Closed~~||~~