4 december 2021

Fabius MBO opleidingen: ontdek wat bij jou past

Op zoek naar manieren om je huidige functie uit te breiden of om meer kennis te vergaren? Dan kun je een van de beschikbare Fabius MBO opleidingen volgen. Fabius heeft jarenlang ervaring met het geven van opleidingen op mbo-niveau. Dit betekent dat je hier verzekerd bent van een volwaardige opleiding waarmee je niet alleen je kennis uitbreidt, maar ook meer kansen hebt op de arbeidsmarkt.

Bij Fabius wordt altijd gewerkt in kleine klassen. Dit heeft als grote voordeel dat je meer aandacht krijgt en dat je daardoor veel sneller werkt. De docenten hebben veel ervaring en zitten vol motivatie om alle cursisten te laten slagen. En wanneer je een diploma haalt, biedt dit veel kansen. In de eerste plaats waarderen werkgevers dat je in jezelf investeert. Je laat ook zien dat je bereid bent om hier tijd voor vrij te maken.

Volg Fabius MBO opleidingen door heel Nederland

De Fabius MBO opleidingen hebben verschillende lengtes. Zo zijn er cursussen boekhouden die je in 10 lessen van 3 uur kunt volgen, maar ook opleidingen van 12 maanden of meer. De keuze voor opleidingen is zeer uitgebreid, van medewerker klantenservice tot accountmanager: er zijn volop mogelijkheden. De Fabius opleidingen zijn op meer dan 50 locaties in Nederland te volgen en dit betekent dat er altijd een locatie bij jou in de buurt is waar je terecht kunt. Volg een van de Fabius MBO opleidingen wanneer je jouw kennis en ervaring wilt uitbreiden. Ontdek al je opties bij Fabius!