Een theedoek bedrukken en als geschenk weggeven

Een theedoek bedrukken en als geschenk weggeven

Een theedoek bedrukken en als geschenk weggeven

Een theedoek bedrukken en dan aan iemand als geschenk geven vind ik echt ontzettend leuk. Pas kwam het me bijvoorbeeld nog heel goed van pas toen de vakantie bijna begon. Kinderen willen dan een aardigheidje geven aan hun juf of meester. Ik vind het ook leuk om mee te doen aan die gewoonte. Maar ja, om nu met snoep en chocola aan te komen vind ik ook zo wat. Een theedoek laten bedrukken vind ik dan echt heel geschikt. Je kunt hem ook nog eens personaliseren ook en dat wordt altijd erg gewaardeerd.

Niet te voelen

Ik vind het belangrijk dat een theedoek mooi is. Je hangt hem tenslotte toch op in je keuken. Maar daarnaast is het bijna even prettig als hij ook goed afdroogt. Daarom vind ik het en voordeel dat je de tekst die je in de theedoek laat bedrukken niet voelt. Niet aan de achterkant, maar ook niet aan de voorkant. Dat werkt net zo lekker tijdens het afdrogen vind ik. Je mag zelf kiezen hoe groot je de tekst neemt. Een heel groot voordeel van deze theedoeken die je kunt laten bedrukken is dat ze vrij zijn van schadelijke stoffen.

Redactie

Tips

No description. Please update your profile.

~~||~~Comments Are Closed~~||~~