Een super leuke dag gehad door een bezoek aan een museum

Een super leuke dag gehad door een bezoek aan een museum

Een super leuke dag gehad door een bezoek aan een museum

Mijn vriendin is een erg grote liefhebber van kunst en het leek haar een leuk idee om samen een bezoek te brengen  aan een museum bij ons in de buurt. We gingen daarom samen op het internet op zoek naar een mooi museum bij ons in de buurt.

Zoektocht op het internet

Toen we samen op het internet op zoek gingen naar een leuk museum om een bezoek aan te brengen kregen we erg veel zoekresultaten. nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van het Lalique Museum. De website is erg goed en overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over de arrangementen die het museum aanbiedt. We besloten na het lezen van de informatie om voor het luxe arrangement te gaan want hier zit na afloop een lunch bij inbegrepen.

Super leuke dag bij het Lalique museum

De lezing die bij het luxe arrangement bij in was gegrepen vonden we beide erg interessant. De lunch die we na afloop kregen was ook super lekker. We hebben samen een super leuke dag gehad en daarom zijn we ook erg tevreden over het Lalique museum in Doesburg.

Redactie

Tips

No description. Please update your profile.

LEAVE COMMENT