Een plant uit Nieuw-Zeeland

Een plant uit Nieuw-Zeeland

Een plant uit Nieuw-Zeeland

De Glansmispel komt eigenlijk uit Nieuw-Zeeland. Het is een kruising tussen de Photinia serrulata en de Photinia (Crataeus) glabra. De plant kwam rond 1980 naar Europa en het duurde even voordat hij een opmars kreeg bij tuinliefhebbers. Vandaag de dag, behoort deze plant tot de meest verkochte planten in heel Europa. Mensen met groene vingers zijn vooral enthousiast door de voordelige eigenschappen, de mooie bladeren en de schitterende bloei van de plant. 

Glansmispel

Goed in onderhoud

De plant heeft een goed afweersysteem en daarmee resistent tegen ziektes. Je kunt hem als struik kopen op een halfstam of een hoogstam. Ook laat de plant zich zeer goed snoeien. Het kan in alle grondsoorten groeien, en doet het zeer goed in potten. 

De Glansmispel wordt rechtstreeks ingekocht bij kwalitatieve leveranciers, zo weet je zeker dat je een hoge kwaliteit krijg. Wil je meer weten, bezoek dan de website. Je kunt het meteen bestellen en dan wordt het rechtstreeks in je tuin geleverd. Ook kun je langskomen bij de kwekerij, om deze mooie plant in het echt te beschouwen. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact opnemen met een van de gekwalificeerde medewerkers. We wensen je veel plezier in je nu al mooie tuin.

Redactie

Tips

No description. Please update your profile.

~~||~~Comments Are Closed~~||~~